Budgetbeheer software: flexibele totaaloplossing!

U wilt als budgetbeheerder of inkomensbeheerder uw cliënten graag ondersteunen bij het op orde krijgen van hun financiën en het geven van financiële rust. Om uw dienstverlening zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren is software ondersteuning essentieel. Zo kunt u zoveel mogelijk cliënten zo goed mogelijk begeleiden. 

Stratech biedt u speciaal voor dit doel Stratech Perspectief: software voor budgetbeheer en inkomensbeheer.

Efficiënt cliëntgegevens en betalingen verwerken

Alle cliëntgegevens en betalingen kunnen met Stratech Perspectief op een efficiënte manier worden verwerkt. De vele automatische berekeningen (bijvoorbeeld aflossingscapaciteit en begrotingen) leveren u direct veel tijdwinst op. Met de ingebouwde documentgenerator kunt u standaardbrieven, bankafschriften, de rekening en verantwoording en documenten eenvoudig en snel versturen.

Duidelijk zicht op het betalingsverkeer

U beheert en controleert het volledige proces van budget- en inkomensbeheer waardoor u overzicht heeft op al uw cliënten en cliëntgelden. Door het registreren van taken en automatische signaleringen wordt u continu op de hoogte gehouden van de actuele cliëntstatus. Gedurende het hele traject heeft u bovendien zicht op het totale betalingsverkeer van uw cliënten. Hierdoor bent u in staat de voortgang van uw cliënt te bewaken en kunt u naar uw cliënt en opdrachtgever eenvoudig aantonen dat u verantwoord met het geld omgaat.

Meer tijd over door het digitale bankafschrift

U kunt alle cliënten middels Stratech Connect hun eigen dossier laten inzien. Hier kunnen uw cliënten hun traject volgen en bankafschriften bekijken, downloaden en uitprinten. Dit bespaart onnodige kosten en vermijdt discussies. Uiteraard bepaalt u zelf wie het dossier mag inzien.

Digitaal archief middels document management systeem

Middels een document management systeem kunt u uw inkomende en uitgaande brievenstroom volledig, eenvoudig en effectief beheren in de software. Stratech biedt u de flexibiliteit om met het meegeleverde brievenboek of uw eigen brievenboek te werken. Alle uitgaande en inkomende brieven worden automatisch in het dossier gearchiveerd.

Complete procesondersteuning voor het regelen van schulden

Onze totaaloplossing richt zich niet alleen op budget- en inkomensbeheer maar op de gehele markt van schuldhulpverlening, (Wsnp) bewindvoering en kredietverstrekking. Met behulp van onze totaaloplossing kan de volledige financiële huishouding van een cliënt vastgelegd en aangestuurd worden. In Stratech Perspectief zit een complete procesondersteuning voor het regelen van de schulden van de klant. Het berekenen van de afloscapaciteit (Vtlb) en het automatisch genereren van een betalingsvoorstel per schuldeiser is eenvoudig uit te voeren. Het is ook mogelijk om de zakelijke schulden van ondernemers en ex-ondernemers te regelen.

Wilt u meer weten? Kijk dan op onze productpagina voor meer informatie, lees de ervaringen van Stratech-klant Bureau Kwaaitaal, of neem direct contact met ons op!

Hier meer over weten?

Neem direct contact op met