Software voor bewindvoering: flexibele totaaloplossing!

Zoekt u naar een oplossing om uw bewindvoeringsprocessen sneller en efficiënter uit te voeren? Of het nu gaat om Wsnp bewindvoering, meerderjarigenbewind of beschermingsbewindvoering, Stratech biedt u als kennispartner Stratech Perspectief, software voor bewindvoering!

Verlies uw cliënt niet meer uit het oog

U beheert en controleert het volledige proces waardoor u overzicht heeft op al uw cliënten en cliëntgelden. Door het registreren van taken en automatische signaleringen wordt u continu op de hoogte gehouden van de actuele cliëntstatus. Gedurende het hele traject heeft u bovendien zicht op het totale betalingsverkeer van uw cliënten. Hierdoor bent u in staat de voortgang van uw cliënt te bewaken en kunt u naar uw cliënt en de rechtbank eenvoudig aantonen dat u verantwoord met het geld omgaat.

Bespaar tijd op het maken van de rekening en verantwoording en de boedelbeschrijving

Door het toekennen van rubrieken aan bankrekeningen worden inkomsten en uitgaven automatisch gerubriceerd. U genereert met één druk op de knop de rekening en verantwoording voor uw cliënten. Hetzelfde geldt voor de boedelbeschrijving.

Meer tijd over door het digitale bankafschrift en relevantie cliëntinformatie

U kunt alle cliënten middels Stratech Connect hun eigen dossier laten inzien. Hier kunnen uw cliënten hun traject volgen en bankafschriften bekijken, downloaden en uitprinten. Dit bespaart onnodige kosten en vermijdt discussies. Uiteraard bepaalt u zelf wie het dossier mag inzien. Daarnaast kunnen uw cliënten via de portal direct aanvragen doen voor extra leefgeld of wijzigingen in gegevens doorgeven. In Stratech Perspectief worden deze aanvragen en wijzigingsverzoeken direct aan u getoond en kunt u deze beoordelen voordat u ze doorvoert.

Geen tijdrovende berekeningen meer bij aanvragen extra geld

Bij de cliëntadministratie kunt u de saldoprognose inzien. Doordat alle verwachte inkomsten en uitgaven staan geregistreerd is het mogelijk om een voorspelling voor de toekomst af te geven. U krijgt inzicht in de invloed van een onverwachte uitgave op de saldo ontwikkeling van een cliënt. In Stratech Connect kan de cliënt aanvragen doen voor extra leefgeld.

Digitaal archief middels document management systeem

Middels een document management systeem kunt u uw inkomende en uitgaande brievenstroom volledig, eenvoudig en effectief beheren in de software. Stratech biedt u de flexibiliteit om met het meegeleverde brievenboek of uw eigen brievenboek te werken. Alle uitgaande en inkomende brieven worden automatisch in het dossier gearchiveerd.

Wilt u meer weten? Kijk dan op onze productpagina voor meer informatie over onze software voor bewindvoering, lees de ervaringen van Stratech-klant Bureau Kwaaitaal of neem direct contact met ons op!

Hier meer over weten?

Neem direct contact op met