Jaarcongres Schuldhulpverlening en Armoede

Jaarcongres Schuldhulpverlening En Armoede

Op vrijdag 11 september 2015  organiseert Divosa het Jaarcongres Schuldhulpverlening en Armoede 'Alles is anders'.  Stratech zal hierbij aanwezig zijn. Graag ontmoeten wij u op onze stand!

Tijdens dit congres wordt onder andere ingegaan op de veranderingen in 2015. Om de do's en de dont's te delen, om te praten over de rol van de gemeente in het armoede- en schuldhulpverleningsbeleid na invoering van o.a. de Participatiewet. Vragen die op het congres centraal staan zijn: Maken we nu de verbinding in het sociale domein om armoede en schuldproblematiek zo integraal mogelijk aan te pakken? Welke innovaties en vernieuwende aanpakken zijn er? Welke transities zijn er tussen branches en welke partijen zijn gaan samenwerken? Hoe gaat het met de burger?

Stratech Perspectief

Tijdens het congres laten wij u graag de mogelijkheden van ons cliëntvolgsysteem Stratech Perspectief zien. Met deze gebruiksvriendelijke totaaloplossing voor schuldhulpverlening, (Wsnp) bewindvoering en budgetbeheer kunt u uw cliënten perspectief bieden.

Datum: vrijdag 11 september 2015
Locatie: Cursus- en vergadercentrum Domstad te Utrecht

Klik hier om u direct aan te melden voor dit congres!