Actualiteitencongres Schuldhulpverlening: beter, sneller en toegankelijker

Actualiteitencongres

Op donderdag 19 november vindt de 25e editie van het Actualiteitencongres Schuldhulpverlening plaats. Dit jaar staat in het teken van 'Beter, sneller en toegankelijker'. Uiteraard is Stratech wederom aanwezig als standhouder.

Het sociale landschap in Nederland is begin dit jaar ingrijpend veranderd. Ook na de drie grote decentralisaties wordt steeds duidelijker dat de praktijk van de schuldhulpverlening complexer wordt. Ondertussen neemt de schuldenproblematiek nog steeds toe.  Het Actualiteitencongres Schuldhulpverlening wordt gekeken naar de ontwikkelingen in de wereld van de schuldenproblematiek vanuit verschillend perspectief. Hierbij komen de nieuwste wetenschappelijke inzichten aan de orde.

Softwareoplossing van Stratech

Tijdens het congres demonstreren wij u graag onze totaaloplossing voor schuldhulpverleningbudgetbeheer en (Wsnpbewindvoering. Met onze flexibele en gebruiksvriendelijke software kunt u eenvoudig alle schuldhulpverleningsactiviteiten, voortvloeiend uit minnelijke en wettelijke trajecten registreren, ordenen en beheren.

Datum: donderdag 19 november 2015
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

U kunt zich hier direct inschrijven voor het congres Actualiteiten Schuldhulpverlening!