Actualiteitencongres Schuldhulpverlening - 14 november

Actualiteitencongres Schuldhulpverlening - 14 november

Het Actualiteitencongres Schuldhulpverlening op dinsdag 14 november stelt u in één dag op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in de wereld van de schuldenproblematiek. Stratech zal hier ook aanwezig zijn.

Tijdens het Actualiteitencongres krijgt u inzicht in de leefwereld van mensen in armoede. Erna Hooghiemstravoorzitter van de Werkplaatsen Sociaal Domein, geeft u inzicht in de leefwereld van mensen die in armoede leven en de enorme impact die het heeft op bijvoorbeeld gezinnen.

Daarnaast hoort u bovendien van betrokken experts wat de eerste resultaten en vervolgstappen zijn op het gebied van mobility mentoring. De koers van de brancheverenigingen NVVK en BPBI wordt gepresenteerd. Uiteraard krijgt u ook antwoorden op praktische vragen, zoals de vereenvoudiging van de beslagvrije voet of de aanpak van schulden bij mensen met een licht verstandelijke beperking. 

Stratech wederom aanwezig

Traditiegetrouw zal Stratech ook aanwezig zijn bij het Actualiteitencongres. Onze experts gaan hier graag met u in gesprek om van gedachten te wisselen over de aanpak van schulden. Uiteraard laten we u ook graag onze softwareoplossing Stratech Perspectief zien; met deze totaaloplossing kunt u uw schuldhulpverleningsproces efficiënt inrichten. 

Praktische info

Datum: dinsdag 14 november 2017
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Schrijf u direct in!